SPLIT AIRCOSYSTEEM – HOOG RENDEMENT, FLUISTERSTIL

Een split airco; de naam zegt het al. Dit airconditioningsysteem is opgedeeld in twee delen. De buitenunit wordt geplaatst in de tuin, op het balkon of een plat dak of bevestigd aan een muur of dakkapel en is verbonden met de binnen-unit. Dit kan een wandmodel airco zijn, maar ook bijvoorbeeld een cassette (ook wel plafond) airco of een satelliet airco. De voordelen van een split aircosysteem zijn voornamelijk de geluidsarme binnen-unit en het zeer hoge rendement: binnen wordt de warmte opgenomen en de buitenunit geeft de warmte weer af.

Offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een split aircosysteem?

  Ja, dat wil ik  

  • Geluidsarm
  • Zeer hoog rendement
  • Uiteenlopende toepassingen
  • Afvoer condens via afvoerpijp of pomp

Toepassingen split aircosysteem

Het split aircosysteem is bijzonder geschikt voor een ruimte waarin een stille airconditioning gewenst is. Voor gebruik in meerdere ruimten raden wij een multi-split aircosysteem aan.

Prijzen Split airco inclusief montage

U kunt een split airco zelf installeren, maar wij raden aan om dit airconditioningsysteem door een specialist te laten installeren en monteren. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de keuze voor de binnen-unit. Uiteraard kunnen we u hierover uitgebreid adviseren. We houden rekening met uw wensen, de benodigde capaciteit (zodat u niet te veel betaalt), de desbetreffende ruimte en maken aan de hand daarvan een offerte op maat,

Split airco: meer dan verkoeling alleen!

Een split airco is zeer efficiënt omdat de warmte aan de buitenlucht wordt afgegeven. Maar dat betekent niet dat dit airconditioningsysteem alleen verkoeling brengt. De split airco is ook geschikt om een ruimte te verwarmen en dat is vaak goedkoper dan met een cv-installatie.

Daarnaast wordt de lucht via het filtersysteem ontdaan van stof, pollen en schimmels. De schone lucht is uiteraard voor iedereen goed, maar met name mensen met astma, allergieën en hooikoorts hebben hier veel baat bij. Ook zorgt de split airco voor een optimale luchtvochtigheid en een continue ventilatie, waardoor er altijd voldoende verse zuurstof in de desbetreffende ruimte aanwezig is. Wenst u airconditioning in meerdere ruimten? Lees dan meer over het multi-split aircosysteem.

Van eerlijk advies en professionele montage tot voordelig onderhoud en reparatie… Laat het aan Valk Airco over!