ADVIES OVER WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp kan in veel gevallen een voordelig en milieuvriendelijk alternatief zijn voor een cv-installatie, voor het verwarmen van een woning of bedrijfspand. Maar dat is niet in alle situaties het geval! Daarom is het belangrijk om u goed te laten informeren voordat u ervoor kiest een warmtepomp aan te schaffen. Als professioneel installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in warmtepompen en elke aanvraag behandelen wij met zorg en met maar één doel voor ogen: u voorzien van het beste advies!

Wilt u een warmtepomp kopen?

  Ja, dat wil ik  

  • Professioneel installatiebedrijf
  • Gespecialiseerd in warmtepompen
  • Jarenlange ervaring
  • Kleine en grote opdrachten

Gericht advies nodig over het toepassen van een warmtepompsysteem?

Afhankelijk van meerdere factoren kunnen we u informeren over de voor u geschikte warmtepomp. Lees meer over de volgende toepassingen:

Advies over warmtepompen… van een specialist natuurlijk!

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt. De een kan verwarmen én verkoelen (lucht-lucht warmtepomp), de ander kan bijvoorbeeld niet verkoelen, maar wel weer tapwater verwarmen (lucht-water warmtepomp). Daarnaast is het niet in alle panden een voordeligere optie dan verwarming door bijvoorbeeld een cv-installatie. Dat kan te maken hebben met onder andere slechte isolatie of oude radiatoren.

Graag vertellen wij u meer over warmtepompen. Is het in uw situatie überhaupt een geschikte oplossing? En zo ja, welk soort warmtepomp is dan het meest geschikt? Hoe zit het met installatiekosten, eventueel onderhoud en reparatie? Wij zetten graag onze kennis in, om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren. Wij kijken daarbij naar alle belangrijke factoren, zoals uw wensen met betrekking tot verkoelen en verwarmen, de mate van isolatie in de desbetreffende ruimte en de mogelijkheden omtrent het plaatsen van een buitenunit.

Maak gebruik van onze expertise! Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!