WANDMODEL AIRCO – KLEIN MAAR FIJN

Een wandmodel airconditioningsysteem is ideaal voor het verkoelen en verwarmen van kleinere ruimten. Daarom is dit type airco uitstekend geschikt voor thuisgebruik zoals in een slaapkamer of voor op kantoor. Deze kleine modellen staan bekend om de energiezuinige en stille werking. De geluidsarme wandmodel airco wordt vlak onder het plafond tegen de muur geplaatst en is handig te bedienen met een afstandsbediening.

Een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een wandmodel airco?

  Ja, dat wil ik  

  • Ideaal voor kleine ruimten zoals kantoor en slaapkamer
  • Energiezuinig en dus voordelig in gebruik
  • Geluidsarm
  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid

Toepassingen wandmodel airco

Doordat de wandmodel airconditioning klein, energiezuinig en geluidsarm is, is dit systeem geschikt voor:

Voordelig en zonder zorgen uw wandmodel airco laten plaatsen

Graag geven we u vrijblijvend een uitgebreid advies met bijbehorende offerte voor het laten plaatsen van een wandmodel airconditioningsysteem. De kans bestaat dat de kosten lager uitvallen dan u had gedacht! Uiteraard nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. Als ervaren airconditioningspecialist verzorgen wij met plezier de installatie, het onderhoud en eventuele reparatie van uw wandmodel airconditioning. Laat dat maar aan ons over!

Een wandmodel airco is overigens energiezuinig en daardoor voordelig in gebruik. Wist u dat het verwarmen van uw (slaap)kamer of kantoor door middel van dit systeem zelfs voordeliger kan zijn dan met een cv-installatie? Een goedkope oplossing dus!

De voordelen van een wandmodel airco

Een airco zorgt alleen voor verkoeling? Al lang niet meer! Zelfs de goedkoopste modellen zijn geavanceerd en bieden meer opties dan alleen het verspreiden van koele lucht. Een airco kan de desbetreffende ruimte ook voor u op een voordelige manier verwarmen. Niet alleen beheerst u hiermee de meest comfortabele temperatuur in elk seizoen, ook de luchtvochtigheid bepaalt u zelf.

Een airconditioning is bovendien ideaal voor mensen met astma, hooikoorts of allergie. Het ingebouwde filtersysteem van de wandmodel airco zuivert namelijk de lucht. Daarbij komt dat het aircosysteem de nodige ventilatie regelt. Dit is erg belangrijk voor een continue aanvoer van verse zuurstof, zeker in goed geïsoleerde (slaap)kamers of kantoren!

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!