CONDITIONING OP KANTOOR – KLIMAATBEHEERSING OP Z’N BEST

Dat een airconditioning op kantoor alleen zorgt voor een koele bries tijdens warme dagen is al lang verleden tijd. Een geschikt aircosysteem in uw bedrijfspand betekent uitstekende klimaatbeheersing, het gehele jaar door. Zo krijgt u controle over onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie op kantoor. Zodat uw werknemers zich jaarrond prettig voelen en er een hogere productiviteit wordt gestimuleerd. Dat tegen een voordelige investering en minimale onderhoudskosten!

Vrijblijvend een offerte op maat voor een airco op uw kantoor?

  Ja, dat wil ik  

  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Ingebouwd filtersysteem voor schone lucht
  • Een ideaal werkklimaat voor hogere productiviteit
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Deze aircosystemen zijn geschikt voor kantoor:

Onze selectie bestaat voornamelijk uit stille en zuinige airco’s, waarmee u voordeliger uit kunt zijn dan met een regulier verwarmingssysteem.

Airconditioning op kantoor: zoveel voordelen…


Als bedrijf doet u er alles aan om uw werknemers een prettige werkomgeving te bieden, waarin zij het best presteren. Goede klimaatbeheersing maakt daar een groot onderdeel van uit. Een geschikte airconditioning op kantoor is dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen beheerst u hiermee de meest comfortabele temperatuur in elk seizoen, ook de luchtvochtigheid bepaalt u zelf. En een ideale luchtvochtigheid voorkomt hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen en ogen, een droge keel en zelfs een verlaagd immuunsysteem!

Door het filteren van de lucht verwijdert de airco ook onder andere stof, pollen en schimmels. Ideaal voor werknemers met allergieën zoals hooikoorts. Daarbij komt dat het aircosysteem de nodige ventilatie regelt. Dit is erg belangrijk voor een continue aanvoer van verse zuurstof, zeker in goed geïsoleerde bedrijfspanden.

Voordelig en zonder zorgen uw airco laten plaatsen

Nog steeds bestaat de misvatting dat airconditioning op kantoor een flinke kostenpost betreft. Niets is minder waar! Airconditioningsystemen zijn tegenwoordig zuinig en voor het verwarmen van bedrijfspanden is het meestal een goedkopere oplossing dan reguliere cv-verwarmingssystemen. Met een voordelig onderhoudscontract weet u bovendien exact waar u financieel aan toe bent.

Met de aanschaf van een aircosysteem voor kantoor kan uw bedrijf zelfs in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek (EIA). Dat betekent direct financieel voordeel, omdat u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie over deze regeling.

Schoenmaker blijf bij je leest; als ondernemer heeft u het al druk genoeg. We nemen u daarom alle werkzaamheden uit handen omtrent de installatie, het onderhoud en eventuele reparatie van uw airconditioningsysteem. Laat het met een gerust hart aan de specialist over!

Een airconditioning die écht bij uw bedrijf past

Om van alle voordelen te kunnen profiteren, is het belangrijk dat u een airconditioningsysteem kiest dat echt bij uw bedrijf en bedrijfspand past. Wij zetten graag onze expertise in, om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren. Wij kijken daarbij naar alle belangrijke factoren zoals de mate van isolatie in het kantoor, het aantal ramen en de hoeveelheid computers en andere apparaten.

Daarnaast is het belangrijk om uw wensen in kaart te brengen en om de koelcapaciteit te berekenen. Zo voorkomen we dat u een aircosysteem aanschaft met meer capaciteit dan u nodig heeft en vermijden we onnodig hogere aanschaf- en verbruikskosten. Uiteraard nemen we ook alle opties door met betrekking tot het type airco. Zo zijn er onder andere wandmodellen, plafondairco’s, satellietairco’s en textiele luchtkanalen.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!