TEXTIELE LUCHTKANALEN – GELIJKMATIGE LUCHTVERDELING

Een gelijkmatige luchtverdeling, een perfect binnenklimaat en unieke ontwerpen: textiele luchtkanalen zijn niet alleen speciaal ontworpen voor de toevoer en verdeling van geventileerde, gekoelde en verwarmde lucht, maar ze zijn ook nog eens aan te passen aan de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of horecagelegenheid!

Direct een offerte aanvragen textiele luchtkanalen?

  Ja, dat wil ik  

  • Gelijkmatige luchtverdeling
  • Tochtvrij
  • Brandveilig
  • Op maat gemaakte ontwerpen

Toepassingen Textiele luchtkanalen

Textiele luchtkanalen worden gebruikt in ruimten waar veel mensen samenkomen, zoals:

Textiele luchtkanalen: de voordelen

Voor een goed binnenklimaat in ruimten waar veel mensen samenkomen, is een airconditioningsysteem alleen niet voldoende. De geklimatiseerde lucht moet in grote ruimten efficiënt, gelijkmatig en tochtvrij worden verdeeld. Textiele luchtkanalen zijn speciaal met dat doel ontworpen en hiermee voorkomt u een te hoge of te lage luchtvochtigheid, waardoor uw medewerkers en bezoekers last kunnen krijgen van onder andere hoofdpijn en vermoeidheid.

Daarbij is rekening gehouden met alle bijkomende aspecten. Zo zijn de gebruikte textielsoorten brandveilig, kleurvast, krimpvrij en hebben ze een stofvasthoudend vermogen. Een bijkomend voordeel is dat de luchtkanalen ook bijdragen aan een aangename akoestiek, doordat ze geluiddempend werken.


Over smaak valt niet te twisten…

We kunnen de textiele luchtkanalen volledig naar uw wens laten maken. Uiteraard adviseren we u over de beste functionele oplossingen in uw situatie en bekijken we of het kanalensysteem passief, hybride of actief moet zijn. De esthetische aspecten zijn nagenoeg eindeloos. U kunt kiezen uit heel veel ontwerpen, kleuren en materialen. Dat maakt textiele luchtkanalen een perfect alternatief voor stalen en aluminium luchtkanalen, omdat u het ontwerp volledig kan aanpassen naar uw wens, de architectuur en inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of horecagelegenheid.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie… Laat het met een gerust hart aan ons over!