EEN AIRCONDITIONING KOPEN – WAAR TE BEGINNEN?

Een airconditioning kopen is een slimme zet. Want een airconditioningsysteem zorgt voor perfecte klimaatbeheersing, het hele jaar door. En met klimaat bedoelen we het complete plaatje: van temperatuur tot luchtvochtigheid en van aanvoer van verse zuurstof tot ventilatie. Een ideaal klimaat maakt elke ruimte comfortabeler en dat heeft een positieve uitwerking op alle gebruikers ervan. Een verhoogde productiviteit bij werknemers of minder last van allergieën thuis: u bereikt het met een airco!

Wilt u een airconditioning kopen?

  Ja, stuur mij een offerte  

  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Ingebouwd filtersysteem voor schone lucht
  • Professionele installatie door een aircospecialist
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Waar wilt u uw airco laten installeren?

Een airconditioning is van meerwaarde in élke ruimte. Afhankelijk van meerdere factoren kunnen we u informeren over de voor u geschikte airconditioningsystemen. Lees meer over de volgende toepassingen:

Perfecte klimaatbeheersing met een airconditioning

Als u voornemens bent een airconditioning te kopen, is het goed om eerst alle voordelen van een airconditioning op een rij te zetten. Want dat een airconditioning alleen maar verkoeling brengt in de warme maanden, is al lang verleden tijd! Een airconditioning is tegenwoordig ook een zuinige manier om een ruimte te verwarmen. Vaak zijn de kosten lager dan verwarming middels een cv-installatie.

Een ander groot voordeel is het kunnen reguleren van de luchtvochtigheid door middel van een airco. Een te lage of te hoge luchtvochtigheid kan namelijk nare klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen en ogen, een droge keel en zelfs een verlaagd immuunsysteem. Doordat de airconditioning de vochtigheidsgraad continu meet en bijstelt, zijn deze klachten verleden tijd!

Mensen met astma, hooikoorts of andere allergieën hebben veel baat bij schone lucht. In de meeste airconditioningssystemen zit een ingebouwde filter die onder andere schimmels, stof en pollen uit de lucht verwijdert. De schone lucht wordt door een ventilatiesysteem evenwichtig verspreid en zorgt voor voldoende toevoer van verse zuurstof. Zeker in goed geïsoleerde gebouwen is dit erg belangrijk. Zo kunt u weer rustig ademhalen!

Voordelig en zonder zorgen uw airco laten plaatsen

De keuze op het gebied van airconditioningsystemen is enorm. We helpen u daarom graag door de wirwar van alle verschillende typen, modellen en merken, voordat u besluit een airco te kopen. Aan de hand van uw wensen maken we een offerte die echt bij u past. We houden daarbij rekening met alle factoren én geven graag een eerlijk advies. Zo komt het vaak voor dat mensen een airconditioning met een te hoge capaciteit aanschaffen. Zonde, want dan bent u zowel in aanschaf, gebruik als onderhoud duurder uit dan nodig. Dat willen we graag voorkomen en daarom bereken wij vooraf de koelcapaciteit voor u.

Als u een airconditioning aanschaft, dan wilt u ook dat het goed gebeurt. We nemen u daarom alle werkzaamheden uit handen omtrent de installatie, het onderhoud en eventuele reparatie van uw airconditioningsysteem. We hebben jarenlange ervaring en weten inmiddels alles van airco’s. Laat het met een gerust hart aan de specialist over!

Bent u klaar om een airconditioning te kopen?

Dan horen we dat graag en helpen we u met plezier verder. U kunt u ook verder inlezen op deze website. Zo leest u bijvoorbeeld over de verschillende soorten airconditioningsystemen, de toepassingen en we vertellen u meer over de voordelen van het professioneel laten installeren van uw airco.

 

Valk Airco werkt met aircosystemen van de volgende merken: