ADVIES OVER AIRCO’S

Het beste advies over airco’s krijgt u natuurlijk van een aircospecialist. Wij zijn een professioneel installatiebedrijf en gespecialiseerd in uiteenlopende airconditioningsystemen. Grootschalige projecten voor bijvoorbeeld hotels of kantoren of juist een kleine klus bij u thuis: voor ons zijn alle klanten gelijk. Elke aanvraag behandelen wij met zorg en met maar één doel voor ogen: u voorzien van het beste advies!

Wilt u een airconditioning kopen?

  Ja, stuur mij een offerte  

  • Professioneel installatiebedrijf
  • Gespecialiseerd in airconditioning
  • Jarenlange ervaring
  •  Kleine en grote opdrachten

Eerlijk advies nodig over een geschikt aircosysteem voor uw situatie?

Afhankelijk van meerdere factoren kunnen we u informeren over de voor u geschikte airconditioningsystemen. Lees meer over de volgende toepassingen:

Advies over airco’s… zodat u kosten bespaart


Een goed advies over airco’s is wel op zijn plaats. Want de mogelijkheden lijken eindeloos! Er zijn veel verschillende merken en soorten airco’s verkrijgbaar. Van een wandmodel airco voor thuis tot complete watergekoelde aircosystemen inclusief textiele luchtkanalen voor horecagelegenheden. Allen hebben ze andere eigenschappen en ook de kosten lopen sterk uiteen. Geen wonder dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

Met plezier maken we u wegwijs in deze ‘koele wereld’ en gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. Want om van alle voordelen van een airconditioning te kunnen profiteren, is het belangrijk dat u een systeem kiest dat echt bij uw situatie past. Wij zetten graag onze expertise in, om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren. Wij kijken daarbij naar alle belangrijke factoren zoals uw wensen met betrekking tot verkoelen en verwarmen, de mate van isolatie in de desbetreffende ruimte, de benodigde ventilatie en de mogelijkheden omtrent het plaatsen van een buitenunit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de koelcapaciteit te berekenen. Zo voorkomen we dat u een aircosysteem aanschaft met meer capaciteit dan u nodig heeft en vermijden we onnodig hogere aanschaf- en verbruikskosten. Uiteraard nemen we ook alle opties door met betrekking tot het type airco. Zo zijn er onder andere wandmodellen, plafondairco’s, satellietairco’s en VRF-systemen.

Maak gebruik van onze expertise! Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!

Valk Airco werkt met aircosystemen van de volgende merken: