LUCHTBEHANDELING IN EEN SCHOOL

Scholen vragen om een specifieke aanpak op het gebied van luchtbehandeling. Verschillende ruimten in de school worden gebruikt door grote aantallen personen tegelijk, die vaak langdurig aanwezig zijn. Daarnaast moet er op hoog niveau gepresteerd worden door zowel leerlingen als werknemers. Een gezonde, schone lucht voorzien van voldoende verse zuurstof en een ideale temperatuur en luchtvochtigheid maken het binnenklimaat van een school optimaal en voorkomen klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en geïrriteerde luchtwegen.

Offerte ontvangen voor luchtbehandeling in een school?

  Ja, dat wil ik  

  • Maatwerk door een ervaren specialist
  • Ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Voldoende verse zuurstof door ventilatie
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Luchtbehandeling is ook toe te passen bij een:

Luchtbehandeling in een school? Dat vraagt om maatwerk!


Luchtbehandeling wordt gerealiseerd door een airconditioningsysteem. Maar elke school is anders en dat vraagt om maatwerk. Het geschikte systeem voor uw school is afhankelijk van meerdere factoren. De grootte, verschillende ruimten, isolatie, de aanwezigheid van apparaten, de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van binnen- en buitenunits… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het kiezen van een geschikt luchtbehandelingssysteem kunt u dus het beste overlaten aan een specialist. Graag informeren we u over de verschillende soorten airconditioningsystemen en adviseren we u over de beste optie in uw specifieke situatie. We kijken daarbij ook naar de meest voordelige opties op het gebied van aanschaf, installatie en energieverbruik.

Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring exact waar wij rekening mee moeten houden en doordat wij niet merk-gebonden zijn, zijn de mogelijkheden niet beperkt en kunnen we op zoek naar de meest ideale oplossing voor uw vraagstuk. Luchtbehandelingssystemen geschikt voor 250 m3/u tot 100.000 m3/u, binnen of buiten opgesteld, bestaande uit aparte componenten of juist in één geheel, met CV of DX batterij… alles is mogelijk.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!