VLOERMODEL AIRCO – COMFORT EN STIJL INEEN

Wanneer u kiest voor een vloermodel airco, dan kiest u niet alleen voor een zeer stijlvol design dat uitstekend bij een moderne inrichting past, maar ook voor energiezuinig comfort. Door zowel te kunnen koelen als zeer efficiënt – met de stralingswarmte-modus – te kunnen verwarmen, is dit vloermodel een uitstekend alternatief voor de traditionele radiator. De vloermodel airco kan bovendien met tot wel 9 stuks aangesloten worden op maar één buitenunit.

Een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een vloermodel airco systeem?

  Ja, dat wil ik  

  • Comfort en mooi design
  • Ideaal voor de slaap- en woonkamer en kantoor
  • Zowel verkoelen als verwarmen
  • Fluisterstil geluidsniveau
  • Laag energieverbruik met energielabel klasse A
  • Luchtzuiveringsfilter tegen o.a. bacteriën, virussen en vieze geuren

Toepassingen vloermodel airco

Door de multifunctionaliteit, het mooie design en het fluisterstille geluidsniveau, is het vloermodel aircosysteem geschikt voor:

Een vloermodel airco misstaat nooit!

Of een vloermodel airco in uw geval de juiste keuze is, dat zoeken wij graag voor u uit. Maar misstaan, dat doet hij zeker niet! Bij dit model is veel aandacht besteed aan een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en aan maximaal comfort tijdens alle seizoenen van het jaar. Noem het maar een radiator++. Niet alleen de ruimte verkoelen gaat met dit model erg eenvoudig, ook verwarmen is met de zeer aangename stralingswarmte via het frontpaneel geen enkel probleem.

Multifunctionele airco met luchtzuivering

De vloermodel airco is een multifunctionele airco. Dat wil zeggen dat het in alle omstandigheden het ideale binnenklimaat kan realiseren. Bovendien beschikt het ook over een eigen luchtzuiveringssysteem. Het realiseren van schonere lucht is bijvoorbeeld zeer prettig voor mensen met allergieën, hooikoorts of astma. Bij het Daikin vloermodel gebeurt dit met een zogenoemde fotokalytisch luchtzuiveringsfilter met titaniumapatiet.

De luchtfilter vangt allereerst alle microscopische stofdeeltjes uit de lucht, zoals stof, huidschilfers en pollen. Daarna gaat het titaniumapatiet aan het werk door organische verontreinigingen te absorberen. Dit zijn o.a. bacteriën en zelfs virussen. Door natuurlijk licht wordt bovendien het titaniumoxide geactiveerd wat weer vieze geuren afbreekt en verwijdert. Kortom, verontreinigde lucht wordt door het vloermodel omgezet naar zuivere lucht!

Keuze uit diverse vloermodellen

Om het u nóg makkelijker te maken (of misschien moeilijker?), kunt u zelfs kiezen uit 3 soorten vloermodellen. Namelijk de standaard variant die als een radiator aan de muur hangt, het inbouwmodel dat deels in de muur zit en daardoor minder uitsteekt en het vloermodel op een voet.

Uiteraard kunt u met al uw vragen over de wandmodel airco (en alle andere airco’s) bij ons terecht en zullen wij u eerlijk advies geven over wat voor uw situatie de beste oplossing is. Heeft u uw keuze gemaakt? Ook dan staan wij u uiteraard graag bij met de installatie en het jaarlijks onderhoud.