SATELLIET AIRCO – VOLLEDIG WEGGEWERKT

Als u wilt profiteren van alle voordelen van een airconditioningssysteem, maar deze niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, dan is een satelliet airconditioning de perfecte oplossing. Dit systeem voert geconditioneerde lucht aan via kanalen en roosters in het plafond en zuigt de lucht via deze manier ook weer af. Esthetisch gezien een mooie oplossing die veelal gebruikt wordt in fitnesscentra, op kantoren en in vergaderruimten.

Direct een offerte aanvragen voor het laten plaatsen van een satelliet airco?

  Ja, dat wil ik  

  • Valt volledig uit het zicht
  • Te combineren met een warmtepomp
  • Geluidsarm
  • Energiezuinig en dus voordelig in gebruik

Toepassingen satelliet airco

De satelliet airconditioning wordt met name gekozen doordat deze in zijn geheel is weg te werken.
Dat maakt dit systeem geschikt voor uiteenlopende toepassingen:

Perfecte luchtverdeling met de satelliet airco

Dat een satelliet airconditioningsysteem volledig is weg te werken en daarom esthetisch de beste oplossing betreft, mag inmiddels duidelijk zijn. Toch is dat niet het enige voordeel van dit geavanceerde systeem. Doordat de roosters op elke mogelijke plek te plaatsen zijn, is er sprake van een perfecte luchtverdeling. Dat maakt het met name voor grotere ruimten een ideale oplossing op het gebied van temperatuur- en luchtvochtigheidsbeheersing. Uiteraard voorziet dit systeem de ruimte ook van voldoende aanvoer van verse zuurstof en wordt de lucht gereinigd van onder andere stof, pollen en schimmels.


Een satelliet airco laten plaatsen geheel naar uw wens

De satelliet airco is bijzonder stil en wordt standaard uitgevoerd met een vaste-wand-bediening. We beschikken ook over modellen die werken met infrarood-bediening, mocht uw voorkeur daar naar uitgaan. We zijn ook zeer flexibel in het plaatsen van een satelliet airco. Dat betekent dat u de afzonderlijke onderdelen zelf kunt uitkiezen, geheel naar uw eigen smaak. Dit systeem is bovendien perfect te combineren met luchtbehandelingssystemen en warmtepompen.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie... Laat het met een gerust hart aan ons over!